Over het huis

Het ideale gezinshuis! Royaal en speels zijn de juiste woorden voor deze halfvrijstaande woning met verlengde garage en carport. Bij binnenkomst valt u meteen de aparte indeling op. De verspringende living van maar liefst 35 m² geeft een sfeervolle indruk, mede door de open haard. De open keuken heeft een niveauverschil en kijkt leuk de zonnige tuin in.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd die door de hoog opgetrokken muren goed in te richten zijn. De ruime badkamer is in 2019 volledig vernieuwd. Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping, waar een grote 4e (slaap)kamer is gecreeerd. Ook treft u hier veel bergruimte aan.

Het geheel staat op een perceel van 236 m2. De woonwijk waarin deze woning gelegen is, staat bekend om zijn rust en kindvriendelijkheid. Kortom: Een huis voor een (groot) gezin! Het huis is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, living en open keuken.1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, garderobe/waskamer en badkamer. Via vaste trap naar … 2e Verdieping: overloop, 4e kamer en bergruimtes.

* In de royale L-vormige living treft u een lichte plavuizen vloer en een gezellige open haard.
* De kruipruimte is geïsoleerd.
* De keuken is voorzien van inbouwapparatuur
* De badkamer is in 2019 geheel vernieuwd.
* Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
* Woonoppervlakte van circa 150 m2!
* Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen oprit.

 

Artikelnummer: a4a402e1e647 Categorie:

Kenmerken

Type woning

HOUSE

Stad

OCHTEN

Prijsklasse

€ 302500

Aantal slaapkamers

4

Aantal badkamers

1

Oppervlakte

149 m2

Tuin (in m2)

m2 (m diepte en m breed)

Informatie opvragen