Over het huis

Op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex staat deze driekamer BENEDENWONING met eigen TUIN, en BERGING.

Het energiezuinige en traditioneel gebouwd appartement is gelegen aan de rand van de woonwijk “de Maurikse Gaarden”, met winkels en voorzieningen gelegen op korte afstand. Het kleinschalige appartementengebouw bestaat uit 10 fraaie 3-kamerappartementen verdeeld over 3 woonlagen. Door de architectuur van het gebouw zijn alle appartementen gelegen op een hoek.

Deze woning beschikt over een eigen voor- en zijtuin. De woning is te betreden via de centrale entree, maar ook via de deur naar de tuin welke zorgt voor een gemêleerd binnen en buitenleven. Het buitengedeelte bestaat uit een fraai aangelegd en goed onderhouden tuin voorzien van siergrind, betegeling en kleurrijke beplanting.

Kenmerkend voor dit ruime drie kamerappartement is de fraaie laminaatvloer, de nette en geheel betegelde badkamer en de complete en lichte keuken. Door de vele ramen en goede ligging heeft de woonkamer en keuken een fijne lichtinval.

De berging bevindt zich in de onderbouw (begane grond), tevens is hier een ruimte gereserveerd als oplaadpunt voor een scootmobiel of elektrische fiets. Het appartement is energiezuinig

Kenmerken :

Woonoppervlakte ca. 65²
Inhoud ca. 205m³
Bouwjaar 2013
Energielabel A

 

Artikelnummer: 9ddc5d0542dd Categorie:

Kenmerken

Type woning

APARTMENT

Stad

Maurik

Prijsklasse

€ 215000

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Oppervlakte

63 m2

Tuin (in m2)

16 m2 (8m diepte en 2m breed)

Informatie opvragen